Новини


ФК Хасково - ФК Герганин извор


   ФК Хасково победи с категоричното 3:1 отбора на ФК Герганин извор. Двубоят се игра в събота от 14:30 ч. на стадион Хасково. От самото начало на мач домакините от Хасково бяха по-дейния тим на терена, като успяха да организират няколко добри атаки. В 15 минута на първото полувреме се стигна до изпълнение на корнер за ФК Хасково, при който Илиан Киряков засече с глава центрираната топка, но на нейния път застана играч на ФК Герганин извор, който я изби в краката на капитана в този мач Делчо Корчев и същият отбеляза гол в долния десен ъгъл на вратата за 1:0, като при този резултат завърши и първите 45 минути. 
   През втората половина от мача темпото на игра видимо спадна, но това не попречи на футболистите на играещия треньор Илиан Киряков да отбележат още две попадения. Това направиха влезлите след почивката Милко Милков и Стилян Бръмчев, като първият довкара топката след далечен удар на Бръмчев за 2:0, а самият Бръмчев успя да реализира след солова акция за класическото 3:0. В края на мач остана време и за гостите да отбележат почетен гол за крайния резултат в двубоя 3:1. 
   В следващия кръг ФК Хасково отново домакинства на своя стадион Хасково срещу отбора на Аида (Караманци), мача е в неделя (08.11) от 14:30 ч. Всички футболисти на клуба призовават любителите на футбола да дойдат на стадиона за да ги подкрепят. 

   Състав на Хасково: Васил Христов (Семави Сюлейман), Емил Суров (Димитър Димитров), Илиан Киряков, Мирослав Динков, Златко Николов, Мехмед Сабри, Недялко Петров, Христо Стойчев (Владимир Петров), Делчо Корчев /к/ (Милко Милков), Николай Скерлев ), Ивайло Инджов (Стилян Бръмчев)Всички снимки: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.424985451026921.1073741931.174118296113639&type=3

Спонсори


Предоставено от Blogger.